Waarschuwing! Dit artikel bevat mogelijk geocache spoilers!

Ik vind dat ik meer moet bewegen, zeker nu ik in een examen periode zit doe ik niks aan lichaamsbeweging. Daarom besloot ik een rondje te gaan wandelen, ik installeerde ik de app Map My Tracks en zocht een geocache uit op internet.

Vorige week zondag was het volgens de temperatuurmeter niet zo koud, maar door de sterke wind hier in Zeeland voelde het wel heel koud. We vertrokken vanaf mijn ouders hun huis naar de cache die op ongeveer 2km afstand lag. Het was niet echt een mooi stuk om te wandelen, wel was het super fijn om even buiten te komen.

Wandelen3

Op de locatie van de cache aangekomen wist ik al snel waar we moesten zoeken, het dijkje af en de sloot in. Gelukkig had ik mijn laarzen aangetrokken (al was ik hier de laatste km van de wandeling niet zo blij mee). Het water stond niet heel hoog waardoor ik er makkelijk doorheen kon lopen. Echt verstopt was de cache niet, maar dat hoeft ook niet op een locatie waar je als normaal persoon niet zal komen.

Wandelen2

Hier stond ik in de sloot die door een tunneltje onder de weg door stroomt, gelukkig had ik laarzen aan!

Wandelen4

Dat is de geocache, je kon hem open klappen en daarmee ging een lichtje aan. Hoe dit er uit zag laat ik niet zien, dat mag je zelf ontdekken als je ooit in Zeeland komt geocachen.

Wandelen5

 Terug omhoog klimmen was nog best lastig…

In totaal was het rondje 4.4 km en hebben we er 1 uur en 10 minuten over gedaan (handig zo’n app die alles bij houd ;-) ). Normaal zou je dit rondje veel sneller kunnen afleggen, maar omdat we tijd hebben besteed aan het zoeken van de geocache hebben we er best lang over gedaan. Ik wil vaker in het weekend een wandeling maken, alleen trek ik dan andere schoenen aan want mijn laarzen zijn hier echt niet geschikt voor.

Wandelen6

Als afsluiter een lief katje voor jullie!