Over mij

Hoi! Ik ben Miranda en ik ben bezig met een promotie traject aan de Wageningen Universiteit. Naast mijn werk combineer ik zo veel mogelijk mijn hobby’s kamperen, reizen en geocaching. Ik ben graag in de natuur en kom steeds meer over het buitenleven te weten. Op deze blog neem ik jullie mee in mijn ontdekkingen en deel ik mijn ervaring. Ook ben ik een dromer. Zo droom ik er van om een jaar op vakantie te gaan of remote te kunnen werken. En ik droom over een hele grote boekenkast. Een andere droom van mij is wonen in het buitenland. En natuurlijk droom ik er van om heerlijk te kunnen koken.

Een aantal feitjes over mij:

  • Ik heb liever een echt boek dan een digitale versie
  • De herfst is mijn favoriete seizoen
  • Ik ben erg nieuwsgierig
  • Ik hou van lijstjes maken
  • Mijn lievelingsdier is de kat

Mijn blog: Life is what we make of it

Met mijn blog wil ik iedereen laten zien hoe leuk en gemakkelijk het is om grote en kleine avonturen te beleven. Life is what we make of it is een outdoor en kampeer blog. Ik wil informeren, inspireren en enthousiasmeren voor de natuur en mijn manier van glamping. Zodat steeds meer mensen hun omgeving op een andere manier gaan waarderen. Ik werd geïnspireerd om deze blog te beginnen toen ik de tekst ‘Life is what we make of it’ voor het eerst las. Het leven is wat wij er van maken, dus wil ik er ook iets van maken. Toen ik mijn blog startte schreef ik alleen over geocachen, maar ik realiseerde me dat ik meer wilde delen. Denk aan reviews over de (reis) boeken, geocaching spullen of reisbenodigdheden. Maar ook verhalen over mijn avonturen, vakanties en microadventures.

Website

De foto’s op mijn blog heb ik zelf gemaakt met mijn telefoon (Samsung S8) of camera (Canon PoweShot SX210 IS), tenzij er iets anders vermeld staat. Mocht je verder vragen hebben over gebruikte apparatuur of programma’s dan kun je mij een mailtje sturen via de contact pagina.

Klik hier voor de disclaimer.

Close