Geocaching, wat is dat? Wat moet ik weten over geocaches? Hoe maak ik mijn eigen geocache? Dit zijn allemaal vragen die in het boek ‘Op avontuur met geocaching’ worden beantwoord. Het is een compleet informatie boek voor jonge schattenjagers. In dit artikel lees je een review over dit boek.

Op avontuur met Geocaching5

Het boek ‘Op avontuur met geocaching’ is geschreven door Ramona Jakob. Het ziet er heel leuk uit als je het in handen krijgt. De ringband aan de zijkant maakt dat het boek gemakkelijk open ligt op een pagina en het heeft een handige elastische band zodat het boek dicht blijft als je het bijvoorbeeld in je tas stopt.

Het boek begint met een pagina waar je je eigen geocaching gegevens kan invullen. ‘Op avontuur met geocaching’ leest gemakkelijk en legt veel aspecten van geocaching duidelijk uit. De doelgroep van dit boek zijn kinderen van 4-12 jaar. Erg handig als je als volwassenen fan bent van geocachen en aan kinderen uit wilt leggen hoe het werkt.

Op avontuur met Geocaching1

Door het gehele boek heen staan handige tips en leuke weetjes. Er staan ook veel foto’s in waardoor de verschillende termen en mogelijkheden van geocachen snel duidelijk worden.

Op avontuur met geocaching is te koop op bol.com voor €15.95

Welke boeken over geocaching heb jij gelezen?

.