Mijn toilettas was aan vervanging toe, ik zocht een nieuwe die handig en overzichtelijk is. Op het internet kwam ik de Reisenthel Toilettas tegen, met een heleboel leuke kleurtjes en designs was het nog moeilijk om een keuze te maken.

Uiteindelijk koos ik voor ‘Berry Khaki’, de kleur was in het echt veel mooier dan op internet. Ook voelt het materiaal heel stevig. De stof is gevuld met schuim waardoor je spullen beschermd zijn als je ze mee op reis neemt. De afmetingen zijn 10 x 23 x 20 cm en de inhoud is 3 liter. Als ik dit vergelijk met mijn oude toilettas is dit net ietsje kleiner, maar ik heb toch het gevoel dat in de Reisenthel toilettas veel meer pas door de handige indeling.

Reisenthel7

Reisenthel4

Reisenthel6

In het hoofd compartiment zitten vier vakjes voor bijvoorbeeld reisflesjes shampoo, deodorant of tandpasta. Daarnaast is er nog ruimte om bijvoorbeeld een klein make-up tasje te plaatsen, ook past mijn haarborstel er precies in. Ook zit er een elastiek waarachter je gemakkelijk een tandenborstel houder stopt, zodat je deze altijd terug kunt vinden.

In het deksel zitten drie vakken en een spiegeltje. Het spiegeltje kan worden los gehaald, want het is bevestigd met klittenband. Twee van de drie vakken hebben een rits hierin kun je kleine make-up spulletjes kwijt. Ook zit er een groter vak helemaal vanboven, dit vak is handig als je even wat kwijt moet als de toilettas op hangt. Maar als je de toilettas dicht doet vallen deze spulletjes er natuurlijk uit.

Reisenthel3

Reisenthel2

Ik heb al heel veel zin om deze nieuwe toilettas mee te nemen op een leuke reis, dan kan ik hem pas echt uittesten natuurlijk. Ik bestelde mijn Reisenthel toilettas op bol.com voor €17,99.

.