https://www.lifeiswhatwemakeofit.nl/xtrom-solarbooster-11-watt-panel/

Tijdens onze 11-daagse road trip deze zomer gaan mijn vriend en ik proberen om geen stroom te hoeven kopen op de verschillende campings. We nemen namelijk het Xtorm Solarbooster 11 Watt Panel mee op vakantie, dit is een zonnepaneel die genoeg stroom zou moeten kunnen leveren voor alle apparaten die mee gaan op vakantie. Natuurlijk heb ik het zonnepaneel al even getest en in dit artikel laat ik mijn eerste indruk zien.

Xtorm Mobile Solar Panel 1

Xtorm Mobile Solar Panel 2

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar. Ze maken innovatieve en duurzame producten die alles te maken hebben met het toenemende gebruikt van elektriciteit. Ongeveer 20 jaar geleden nam je nog niet eens een mobiele telefoon mee op vakantie, maar tegenwoordig kun je je dit niet meer voorstellen. Xtorm geeft mogelijkheden om je apparaten onderweg op te laden met zonnepanelen en power banks.

Xtorm Mobile Solar Panel 4

Het Xtorm Solarbooster 11 Watt Panel bestaat uit twee zonnecellen en heeft een vakje waar je bijvoorbeeld wat kabels in kunt opruimen. De aansluiting is twee keer usb, dus je kunt twee apparaten tegelijk op laden.

Xtorm Mobile Solar Panel 9

Xtorm Mobile Solar Panel 10

Xtorm Mobile Solar Panel 11

Ik heb met het paneel mijn telefoon opgeladen, dit ging erg goed. Eerst had ik mijn telefoon in het vakje gestopt bij het paneel, maar na een tijdje kreeg ik toen een melding dat mijn accu oververhit was. Daarna heb ik mijn telefoon in de schaduw gelegd en het paneel in de zon. Dit ging erg goed.

Xtorm Mobile Solar Panel 12

We hebben het zonnepaneel ook al een keer gebruikt toen de batterijen van de GPS op waren. Ook dit werkte erg goed en ik was blij met het zonnepaneel.

Ik ben dus erg enthousiast over het Xtorm Solarbooster 11 Watt Panel en ik ben ook erg benieuwd of het ons gaat lukken om alleen het zonnepaneel te gebruiken voor onze apparaten tijdens te vakantie. Ik zal dit zeker nog laten weten op mijn blog!

Denk jij dat het ons gaat lukken om al onze apparaten op zonne-energie op te laden?