Als geocacher ben ik altijd op zoek naar spulletjes waarvan ik een cache container kan maken of dingen die ik kan gebruiken tijdens het geocachen. Een winkel waar ik hiervoor graag kom is de action. Ze hebben veel en een wisselend aanbod en bovendien zijn ze heel goedkoop. Vooral als je een cache owner bent of er aan denkt om je eigen geocache neer te gaan leggen is de action de winkel waar je eens een kijkje moet nemen.

Als je op zoek bent naar een plastic container voor je geocache is de action een goede winkel om heen te gaan. De containers hier zijn misschien niet zo stevig als de containers die je op internet kan kopen, maar je ben wel een stuk goedkoper uit. Zo kan je er een aantal op voorraad houden voor als je container verdwijnt. Ook logboekjes koop ik graag bij de action. Ze hebben een ruime keus aan boekjes, zodat ik iets kan kiezen in bijvoorbeeld het thema van de cache. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar zodat je de juiste maat voor het formaat container kan kiezen.

Niet zo lang geleden vond ik ook cammo tape bij de action, dit was natuurlijk veel goedkoper dan de cammo tape van internet. Deze tape is handig om je geocache container meer in de natuur op te laten gaan. Ook hadden ze van deze tape andere prints, zoals neon groen en zwart met wit, alleen is dat misschien iets minder handig voor de camouflage van geocaches.

IMG_4281

Een tijdje terug schreef ik een review over de magnetic picup tool. En zelfs dit verkopen ze nu ook bij de action. Het is wel een mini versie die maar 0,7 kg kan tillen, maar ik denk dat dit genoeg moet zijn om micro caches op te kunnen vissen. En dan is deze tool ook nog eens veel goedkoper, voor minder dan één euro heb je hem al in huis. Ook kocht ik bij de action een waterdicht telefoon hoesje, erg handig als je je telefoon gebruikt als GPS.

Koop jij veel bij de action?