Traveling Cacher GeopatchIk vind trackables altijd heel leuk om te verplaatsen. De Travel Bugs zijn leuk omdat mensen vaak iets persoonlijks er aan hangen en Geocoins zijn vaak heel er mooi. Vaak heb ik al op internet zitten kijken welke coin of TB ik eens zal kopen, maar het komt er altijd op neer dat ik het zonde vind om zo iets moois de wereld in te sturen. Nu heb ik hier een goede oplossing voor gevonden, namelijk Traveling Cacher Geopatches!

Een trackable patch kan je op je kleding, pet of tas naaien. Er zit een metalen plaatje op met een tracking code, zodat andere geocachers jou kunnen loggen als ze je zien. Natuurlijk word de trackable op deze manier niet zo veel discovered als een coin of TB die je de wereld in stuurt, maar er zit ook voordeel aan een trackable patch. Je kan namelijk je eigen patch loggen als visited bij elke cache die je gevonden hebt, zo ontstaat er een heel pad op de kaart en kan je zien waar je geweest bent. Ook kan je zien wat de afstand is die je hebt afgelegd. Dit gaat meestal wel sneller dan bij gewone coins of trackables.

Trackable

Ik had al een tijdje zo een Traveling Cacher Geopatch, maar mijn vader heeft er net 1 aangeschaft. Deze heb ik op zijn tas vast gemaakt. Omdat de patch uit twee delen van klittenband bestaat kan je, als je een stukje klittenband koopt en dit op een andere tas vast maakt, de patch van tas wisselen. Dit is voor mijn vader heel handig want zo kan hij de patch op zijn werk tas dragen, maar ook op zijn foto tas in zijn vrije tijd.

Mijn conclusie is dat een Traveling Cacher Geopatch een heel leuk alternatief is als je, net als ik, het zonde vind om de mooie coins en TBs de wereld in te sturen en misschien nooit meer terug te zien.

Follow my blog with Bloglovin