Tijdens het geocachen kan je onverwacht in een natte situatie terecht komen, of het nu regen is of een slootje. Ook kan je op plekken terecht komen waar het bijvoorbeeld zanderig is. Dan is het handig als je telefoon beschermd is tegen water en viezigheid met de Waterproof Smartphone Bag.

Waterproof Smartphone Bag 3

Sommige mensen gebruiken hu telefoon als GPS tijdens het geocachen, maar ook voor de mensen die een echt GPS apparaat mee nemen is het handig om toch een telefoon bij te hebben. Voor het veilig en droog opbergen heb ik de Waterproof Smartphone Bag gekocht. Op het doosje staat dat het zakje 100% waterproof is en dat je allen functies op je smartphone kan blijven gebruiken.

Waterproof Smartphone Bag 4

Om te testen of het zakje echt waterproof is heb ik er een papiertje in gedaan en het zakje voor tenminste 3 minuten onder water gehouden. Hierna heb ik het zakje afgedroogd voordat ik het papiertje er weer uit haalde. Het papiertje was nog helemaal droog, dus voor deze test is de Waterproof Smartphone Bag geslaagd.

Waterproof Smartphone Bag 2

Ook heb ik mijn telefoon in het zakje gestopt om te kijken of ik hem echt nog kon gebruiken. Alle functies deden het nog goed, je merkt niet eens dat er een laagje plastic tussen zit. Dus ook voor deze test is het zakje geslaagd.

Er zit ook een koortje in de verpakking, deze kan je via de metalen ringetjes vast maken aan het zakje. Hierdoor kan je je telefoon om je nek hangen, handig als je een boomstam die over een slootje licht over moet steken. Ik denk wel dat een nadeel van dit zakje is dat het klein is. Ik heb maar een kleine smartphone (10 x 6 cm) en deze paste er precies in. Ik heb geen grotere maten gezien, dus dit is niet zo handig.

Veder is dit zakje natuurlijk ook handig op het strand, bij het zwembad of in de sneeuw. Ik kocht deze Waterproof Smartphone Bag voor €1,29 bij de Action.

Follow my blog with Bloglovin