souvenir get outdoors daySouvenirs zijn digitale badges die je kan verdienen door op een bepaalde plek of dag een geocache als ‘found it’ logt of als je een event als ‘attended’ logt. Geocaching.com heeft bekend gemaakt dat er 33 nieuwe souvenirs worden weggegeven, en ik ga je vertellen wanneer je deze kan verdienen.

Het eerste souvenir dat je kunt verdienen is op 13 Juli, dit is aanstaande zaterdag. Het is dan Geocaching Get Outdoors Day en hier is een speciaal souvenir voor gemaakt, deze zie je bovenaan in deze post.

Een ander souvenir dat je kunt verdienen is op 17 Augustus. Deze datum is het International Geocaching Day, en word elk jaar gehouden op de derde zaterdag van Augustus. Dit is de derde keer dat de Indernational Geocaching Day word gehouden.

Maar je kunt nog veel meer souvenirs verdienen. Elke dag van Augustus word er een souvenir gegeven als je een cache als ‘found it’ logt, het word ook wel de 31 Days of Geocaching genoemd. Hierdoor proberen ze mensen te stimuleren om een lange Geocaching Streak te maken. Hierbij log je elke dag één of meerdere geocaches op aaneengesloten dagen, zo ontstaat er een onafgebroken reeks van geocache dagen.

mijn souvenirs

Hierboven zie je de souvenirs die ik op dit moment heb, hopelijk komen er hier nog een aantal bij. De komende zomer zijn er genoeg redenen om te geocachen. De afgelopen dagen was het ook prachtig weer om lekker naar buiten te gaan. Binnenkort komen er tips om een zo lang mogelijke Geocaching Streak vol te houden.

Ga jij proberen om een souvenir te verdienen?