Muggle

Muggles zijn personen die niet van geocaching af weten. Willen we dit zo laten? Vertel je liever tegen iedereen dat je deze hobby hebt en help je ze beginnen met geocaching? Lees hier mijn mening over muggles.

Zelf vind ik dat er twee soorten muggles zijn. De eerste soort zijn de mensen die op straat lopen en jou belemmeren om in het geheim te zoeken. De andere soort muggles zijn je vrienden en familie. Over deze twee soorten muggles heb ik een verschillende mening, daarom ga ik ze apart behandelen.

muggle2

De eerste soort muggles, mensen die op straat lopen en jou belemmeren om in het geheim te zoeken, zijn lastig. Je weet dat de cache daar moet liggen maar precies op die plek zitten twee mensen te lunchen. Het eerste wat je kunt doen is aan je mensen vertellen dat je iets zoekt en vragen of ze even opzij willen gaan. Het tweede wat je kunt doen is doorlopen en later terug komen. Zelf zou ik vaak voor het tweede kiezen. Dit komt omdat ik vind dat geocaching geheimhouding verdient waardoor het exclusief word. Dit komt misschien ook mede door het woord muggle, wat mij aan Harry Potter doet denken. De tovenaars en heksen houden zich geheim om zichzelf te beschermen.

muggles_warning

http://coord.info/GC29KJT

De vrienden en familie muggle-groep zijn een ander verhaal. Tegen hun vertel ik wat mijn hobby is en als het ze zich interesseert dan neem ik ze mee om een keer samen met mij te geocachen. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik ze op een goede manier laat kennis maken met geocaching waardoor ze hopelijk ook nette geocachers worden. Als ik geluk heb worden ze ook heel enthousiast over geocaching en kunnen we vaker samen op pad.

Vertel jij veel mensen over geocaching?