Lucky Coin

Ik had natuurlijk al een tijdje een Traveling Cacher Geopatch op mijn jas zitten die mensen kunnen tracken op geocaching.com, maar een eigen coin of travel bug had ik nog niet. Afgelopen week heb ik een geocoin van mijn vader gekregen en hopelijk gaat deze coin mij nog veel geluk brengen.

De geocoin die ik van mijn vader heb gekregen heeft hij mij gegeven om me te helpen bij mijn examens, het is namelijk een Lucky Clover Geocoin. Ook vind ik deze coin goed bij mij passen omdat ik in Ierland heb gestudeerd en als ik naar de Lucky Clover Geocoin kijk moet ik aan Ierland denken.

Ik heb de coin aan een ketting gedaan en bij mijn afgelopen twee examens rond mij nek gehangen zodat de geocoin mij geluk kon brengen. Ik heb nog 1 examen volgende week, dus tot die tijd blijft deze coin zeker bij mij. Daarna weet ik nog niet of ik hem achter durf te laten in een cache… Het is zo een mooie coin met een verhaal en een gedachte dat ik het zonde zou vinden om hem kwijt te raken. Daar moet ik dus nog even over na denken en een oplossing voor verzinnen.

Hebben jullie ook geocions of trackables in je bezit? En laat je deze reizen of hou je ze zelf bij?

Follow my blog with Bloglovin