Het is 1 september geweest en dat betekent dat de geocaching road trip 2015 ten einde is gekomen. Ik koos mijn 15 leukste foto’s van deze geocaching zomer uit en deel ze hier met jullie in dit artikel.

Geocaching15 Favorites 2 met badge

1. De geocache die je hierboven ziet heeft meer dan 300 favoriet punten! Een erg leuke geocache met een mans hoge playmobiel man er in.

Geocaching15 Favorites 3 met badge

2. Deze geocache heeft op dit moment iets meer dan 60 favoriet punten. Ik vond hem zeker een favoriet punt waard! Je moest namelijk in alle eieren zoeken totdat je de logrol hebt gevonden, erg leuk verzonnen!

Geocaching15 Favorites 1 met badge

3. Ook deze geocache, met bijna 160 favoriet punten, is een favoriet van mij. Hij lag in het midden van dit tunneltje verstopt en het was best een beetje eng om er naar toe te kruipen.

Geocaching15 Event 1 met badge

4. Dit kleine event in Westkapelle is het enige event dat ik bij heb gewoond deze zomer en het was erg gezellig!

Geocaching15 D5 _ T5 met badge

5. Ook deed ik twee geocaches die alleen met de boot te bereiken zijn. Deze hadden een terrein van 5 sterren.

Geocaching15 Welke souvenir... met badge

6. De geocache die ik hier zit te loggen had een terrein van 3 sterren. Toch vond mijn vriend het terrein zo uitdagend dat hij vond dat ik de Let’s get extreme badge op deze foto verdiende.

Geocaching15 Earth 1 met badge

7. Een leuke earthcache op een natte winderige dag.
Geocaching15 Earth 2 met badge

8. En deze earthcache vond ik op een hele hete dag. Wat een grote verschillen in temperatuur deze zomer.

Geocaching15 Mystery 1 met badge

9. Dit was geen mystery geocache, maar voor mij was het wel een mystery. Ik wist namelijk niet dat de geocache hier lag omdat hij niet op mijn GPS stond.

Geocaching15 Mystery 2 met badge

10. Deze mystery geocache blijft voor mij nog even een mystery. Ik had namelijk de code die je kreeg door de puzzel op te lossen niet bij me en dus kon ik de geocache niet openen.

Geocaching15 Mystery 3 met badge

11. Deze mystery geocache was een bonus van een rondje met 10 traditional geocaches. De logrol te pakken krijgen was ook nog een klein mystery, want hoe krijg je dit doosje open?

Geocaching15 International Geocaching Day met badge

12. Op mijn verjaardag was het international geocaching day. Ik werd 25 en geocaching werd 15 jaar!

Geocaching15 Road trip Hero 1 met badge

13. Na al de bovengenoemde geocaches gevonden te hebben kreeg ik het road trip hero souvenir. Hier was ik erg blij mee!

Geocaching15 Road trip hero 3 met badge

14. Hier voelde ik mij een echte road trip hero. We hadden namelijk met de motor een paar mooie bergpassen gereden in Zwitserland en op deze plek vond ik mijn hoogst liggende geocache ooit.

Geocaching15 Roed trip hero 2 met badge

15. In een van deze auto’s een road trip maken lijkt me super tof. Het leuke was ook nog dat je op de motorkap van de groene auto zelfgemaakte jam kon kopen.

Dit waren mijn 15 foto’s en zoals je kunt zien heb ik alle souvenirs verdiend. Ik vond deze zomer met de nieuwe souvenirs erg leuk en hoop dat er volgend jaar weer een leuke missie komt in de zomer om het geocachen net een beetje uitdagender te maken.

Heb jij alle souvenirs verdiend?