Afgelopen week zijn mijn vriend en ik een paar daagjes weg geweest. Mijn examens waren voorbij en we waren toe aan wat tijd samen. Hij had een hotel geregeld en mogelijke bezienswaardigheden in de buurt opgezocht. Ook hadden we een auto gehuurd zodat we overal naar toe konden.

We noemde onze dagen weg het ‘midwinteruitje’ omdat ik niet wist waar we naar toe gingen. Ik wist alleen welke dagen we weg gingen en dat het in Nederland was. Uiteindelijk bleek dat we in een hotel in Apeldoorn verbleven. We hebben een aantal hele leuke dingen gedaan.

Midwinteruitje2

Fiets- en wandelbeurs

Ik had kaartjes gewonnen voor de fiets- en wandelbeurs in de RAI. Hier hebben we mooi gebruik van gemaakt. Toen we naar het hotel reden zijn we daardoor wel wat omgereden maar we hebben een super leuke dag gehad. Ik zal hier binnenkort een uitgebreider artikel over schrijven.

Midwinteruitje3

Park de hoge Veluwe

Dit was zo ontzettend mooi (en koud). De natuur is een van mijn favoriete dingen en deze plek is echt prachtig. Ik heb een aantal mooie foto’s gemaakt die ik binnenkort zal showen!

Flim Michiel de Ruyter

Eigenlijk waren we van plan om een museum te bezoeken. Maar helaas werd ik misselijk en moe dus zijn we naar de film gegaan. Ik wou Michiel de Ruyter graag zien omdat veel dingen in Zeeland gefilmd zijn (en die ik dus herkende omdat ik er vandaan kom). Ik vond het echt een goede Nederlandse film en heb er van genoten.

Helaas werd ik tijdens de film echt ziek en moest ik overgeven. Gelukkig ben ik met de auto naar huis gebracht en nu een paar dagen later voel ik mij weer een stuk beter. Niet zo leuk einde maar het was wel een super leuk midwinteruitje.