De LED Lenser L7 is een lichtgewicht zaklamp die je zowel op de camping en tijdens het geocachen erg goed kunt gebruiken. Ik heb deze zaklamp nu al een tijdje en hier lees je wat ik er van vind.

Led Leser L7 3

Ik kocht de LED Lenser L7 voornamelijk omdat hij kan schijnen tot 225 meter, dit leek mij erg handig voor tijdens het nachtcachen. De zaklamp heeft het Advanced Focus System, dit is een van de beste reflectorsystemen ter wereld. Ook kan hij in twee standen schijnen. De eerste stand is als de bundel geconcentreerd is en hij 225 meter ver schijnt. Door aan de bovenkant van de lamp te draaien verander je de stand en word de licht bundel steeds wijder.

Led Leser L7 2

De behuizing is shock- en (spat)waterproof en bestand tegen hitte en kou. Dit heb ik allemaal nog niet durven uit te proberen, maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat het een stevige zaklamp is. In de LED Lenser L7 zitten 3 AAA-batterijen die tot 42 uur meegaan.

Led Leser L7 4

Ik vind de LED Lenser een erg fijne zaklamp die je voor veel verschillende doelen kunt gebruiken. Hij is licht en voelt fijn in je hand. De twee verschillende standen om het licht te focussen zijn ideaal, dit maakt de zaklamp zo multifunctioneel. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen houder voor aan je broek bij deze zaklamp word geleverd, maar alleen een polsbandje. Deze houder is wel los te koop.

De LED Lenser is te koop bij CoolBlue’s Conrad.

Wat voor zaklamp gebruik jij?