GIFF-banner

Foto van geocaching.com

Dit jaar is er voor het derde jaar het Geocaching International Film Festival. Afgelopen jaren hebben geocachers veel films gemaakt van hun bijzondere geocache moment. Mocht je dit zelf nog niet gedaan hebben dan is dit je kans om mee te doen.

Het Geocaching International Film Festival laat films zien die door geocachers zoals jij en ik gefilmd zijn. Dus ook jij kan een film inzenden, dit kan tot 1 juli. De finalisten zullen te zien zijn op een speciaal event in Seattle (Amerika), waarna de winnaar bekent wordt gemaakt. Dit zal plaatsvinden op 14 augustus. De winnaar of winnaars zullen daarna te zien zijn op verschillende mega events over de wereld.

Op het filmpje hierboven zie je een korte introductie van het Geocaching International Film Festival, dit filmpje komt van de geocaching.com website. Ook kun je informatie vinden op de blog van geocaching.com.

Mocht je nog een film willen maken voor het  Geocaching International Film Festival neem dan zeker je camera mee op elke geocache tocht. Een aantal ideeën voor een film zijn: een first to find (FTF), een spannende nacht cache, een did not find (DNF), een liefdesverhaal, een tof avontuur of een compleet geacteerd verhaal.

Maak jij wel eens filmpjes tijden het geocachen?