IMG_4224

Voordat ik begon met deze blog post te typen dacht ik dat het aantal geocaches dat ik in de maand September had gevonden erg laag zou zijn. Maar het valt mij heel erg mee. Ik ben niet op veel dagen gaan geocachen maar ik heb wel een paar keer behoorlijk wat geocaches op één dag gedaan.

Total found: 31

Traditional Cache: 24

Multi-cache: 3

Unknown Cache: 4

Twee keer afgelopen maand hebben we een lange multi gelopen, multi-caches kosten best veel tijd maar meestal krijg je er wel een mooie wandeling voor terug. Zo lang het nog een aangename temperatuur is buiten vind ik het heerlijk om te wandelen. De multi’s die we liepen waren allebei gelegen in de natuur, die in deze tijd van het jaar erg mooi is.

IMG_4259

IMG_4277

Een andere manier van een wandeling maken is doormiddel van een reeks traditional caches te zoeken. Zo liepen we een rondje bij de Stelleplas vlak bij Heinkenszand. De caches waren hier niet neergelegd met de bedoeling om een rondje te lopen, maar toch waren deze traditionals er erg geschikt voor. En weer zagen we een mooi stukje natuur waar we nog onbekend mee waren.

Afgelopen zaterdag (28/10) was de Westerschelde tunnel tolvrij, dit is een mooie gelegenheid om aan de andere kant van de tunnel wat geocaches te zoeken. We gingen naar Axel, waar we opnieuw een mooie wandeling maakten van een reeks traditionals. Deze waren wel bedoeld om als een rondje te lopen en na het vinden van de 10 traditionals konden we ook nog een bonus loggen. Na het rondje hebben we de watertoren van Axel bezocht met een bijzondere cache. Als je hier ooit in de buurt bent raad ik je zeker aan om deze te zoeken, maar let wel op de openingstijden. Op de terug weg hebben we nog een aantal geocaches gezocht, zodat we het totale aantal van de dag op 20 konden brengen.

Hoeveel geocaches heb jij gevonden afgelopen maand?