Nu oktober voorbij is brengt ons dit al dicht bij kerst. Nog maar 2 maanden en we vieren oud en nieuw, met champagne en oliebollen. Gelukkig heb ik afgelopen maand nog lekker kunnen genieten van het herfst weer. Het was helemaal niet koud en we hebben nog een aantal mooie dagen mee gemaakt om lekker te kunnen geocachen.

Total Found: 19
Traditional Cache: 17
Multi-Cache: 1
Mystery Cache: 1

Zelf vind ik het niet zo heel bijzonder, maar afgelopen maand had ik een First to Find. Eigenlijk voelde ik mij die dag een beetje ziek en had ik geen zin om te gaan geocachen. Maar toen kwam er rond lunch tijd een geocache online die wel heel erg dicht bij was. Dus zijn we toch maar even gaan kijken en zijn we de eerste geweest die hem gevonden hebben. Best leuk om een als eerste je naam in een onbeschreven logrolletje te mogen zetten.

Goodies3

Ook heb ik afgelopen maand nog een erg leuk rondje gelopen vlakbij Goes. Het rondje bestond uit 10 traditional geocaches en 1 mystery bonus geocache en heette het smurfen bos. In elke geocache zat een smurf en een hint die je met UV zichtbaar kon maken. Natuurlijk kwamen we ook Gargamel en Azrael tegen die ons de verkeerde kant op probeerde te sturen. De bonus cache was een grote ammo box en hij was goed gevuld met goodies. Ik vond het een leuk rondje.

Hasselt

Ik heb afgelopen maand ook nog een aantal geocaches in Belgie gevonden, 2 bij Hasselt en 2 bij Leuven. Een van de twee caches bij Leuven viel ons helaas een beetje tegen. Maar veder hebben we weer mooie plekjes gezien door het geocachen.

Nu het steeds kouder word en er meer wind en regen komt vind ik het minder leuk om te geocachen. Hopelijk komen er toch nog een aantal mooie dagen waarop ik nog een aantal geocaches kan vinden.

Hoeveel geocaches heb jij gevonden in Oktober?