Wat heb ik weinig geocaches gevonden afgelopen maand… De teller is niet eens boven de 10 uitgekomen. In totaal ben ik ook maar 2 dagen op zoek geweest naar geocaches, waarvan ik op 1 dag nog niks vond ook. Erg jammer natuurlijk, maar ik hoop toch dat jullie het leuk vinden om mijn verslagje van november te lezen.

Total found: 9
Traditional Cache: 8
Mystery Cache: 1
Didn’t find: 3

Laten we beginnen bij het begin van de maand. Ik ben toen opzoek geweest naar mijn eerste Wherigo™ Cache. Dit is een manier van cache waar je een speciale GPS of een smart Phone voor nodig hebt. Op je smart Phone moet je een app instaleren (WhereYouGo) en je moet er een cartridge op zetten die speciaal voor de cache is gemaakt. Pas als je op het eerste waypoint bent krijg je informatie te zien in de app, hierdoor word je van waypoint naar waypoint geleid. Helaas is de GPS van mijn telefoon niet zo goed en duurde het lang voordat hij elke keer de locatie had gevonden. Toen we als laatste de coördinaten voor de cache kregen konden we hem nog niet vinden ook…

Steen Geocache1

De 9 geocaches die ik wel heb gevonden afgelopen maand heb ik nog maar net op de valreep in november gevonden. Ze zijn namelijk allemaal op de 30ste gelogd, dit was afgelopen zaterdag. Het was toen niet de mooiste dag om te geocachen, maar de tunnel naar Terneuzen was tolvrij wat een goed excuus is om daar te gaan geocachen. We hebben hier een rondje over modder paadjes gereden met de auto en helaas ook 2 didn’t finds gehad.

Steen Geocache2

Het was veder heel de maand koud, wat ik niet zo fijn vind om te geocachen. Ook heb ik veel gestudeerd, waardoor ik geen tijd had om naar buiten te gaan. Wel hebben we afgelopen weekend nog onze eigen geocaches onderhouden. Met het regenachtige weer worden de logboekjes wel eens nat, andere logboekjes waren vol en 1 geocache was zelfs verdwenen. Al dit onderhoud kost natuurlijk ook tijd, in die tijd kan ik zelf geen geocaches zoeken ;-)

Hoe veel geocaches heb jij gevonden afgelopen maand?