IMG_3341

Afgelopen maand heb ik helaas maar weinig kunnen geocachen omdat ik examens had. Nu zijn mijn examens gelukkig voorbij en kan ik in de nieuwe maand weer volop gaan geocachen. Maar eerst even een terug blik op wat ik afgelopen maand heb gevonden.

Ik met de tool

Totaal found: 19

Traditional Cache: 12

Multi-cache: 1

Unknown Cache: 6

Deze maand heb ik een nieuwe geocaching tool gekocht, de Magnetic Pickup Tool. Natuurlijk heb ik deze gebruikt om een cache te vinden. Het was leuk om hem te gebruiken en ik vind dit een goede manier om te verstoppen, omdat ‘muggles’ er niet gemakkelijk bij kunnen.

De multi-cache die ik deze maand heb gevonden heeft heel wat moeite gekocht. We hadden dit rondje al ongeveer een jaar geleden gelopen, maar toen helaas niks kunnen vinden. Toen we het afgelopen maand opnieuw wouden proberen moesten we hem helemaal opnieuw lopen omdat we het blad met de verzamelde gegevens kwijt waren. Helaas konden we hem toen weer niet vinden. Nadat we met de CO gemaild hadden en we zeker waren van de locatie zijn we weer terug geweest en hebben we de geocache tussen brandnetels van minstens 1 meter hoog kunnen vinden.

Geocaching Pondje

Afgelopen zondag heb ik een heel leuk rondje met geocaches gelopen. Het was erg mooi weer en mijn opa en oma gingen ook gezellig mee. Tijdens het lopen van dit rondje mocht je overvaren met behulp van een pondje. Dit was leuk om te doen en maakte het rondje toch net iets meer bijzonder. Als je de 6 traditional caches had gevonden kon je ook nog een bonus loggen.

Als ik zo terug kijk was het een geslaagde geocache maand, met nog best wat gevonden geocaches ondanks mijn examens. Hopelijk word het in de maand Juli mooi weer en kan ik veel geocaches vinden.

Hoe veel geocaches hebben jullie gevonden afgelopen maand?

Follow my blog with Bloglovin