Mechelen

In juli is het erg mooi weer geweest, soms zelfs te warm om te geocaches te zoeken. Ook heb ik een souvenir verdiend op ‘Geocaching Get Outdoors Day’. Toch valt het aantal geocaches dat ik gedaan heb mij een beetje tegen. Misschien worden het er volgende maand meer, omdat ik dan op vakantie in Frankrijk ben.

Bergen op Zoom

Totaal found: 28

Traditional Cache: 18

Unknown Cache: 8

Multi-cache: 2

Ik schreef deze diary al een paar dagen voordat de maand afgelopen is, omdat ik niet wist wanneer ik weer internet heb in Frankrijk als ik op vakantie ben. Dus misschien is het niet het totale aantal geocaches van de maand juli, maar heel veel meer zullen er niet bij komen.

Geocache

Afgelopen maand heb ik geen favoriete point weg gegeven, omdat ik niet echt bijzondere geocaches ben tegengekomen. Dit is jammer, maar ook begrijpelijk. Niet elke geocache is spectaculair. Wel waren bijna alle geocaches die ik gedaan heb netjes verzorgd en verstopt. Wat het geocachen leuker maakt.

We hebben geprobeerd om een geocache streak te onderhouden afgelopen maand om alvast een voorproefje te hebben voor de maand augustus, omdat we zo veel mogelijk souvenirs willen verzamelen tijdens de ‘31 Days of Geocaching’. Mijn ervaring en tips kun je lezen in dit artikel. We hebben het in totaal 8 dagen vol gehouden, dit is mijn langste streak tot nu toe.

Veder trok ik er op uit deze maand en heb ik in Mechelen (België), rondom Bergen Op Zoom en in Zeeuws-Vlaanderen geocaches gevonden. Dit was erg leuk. De foto hiernaast is genomen in Mechelen, zie jij de geocache?

Volgende maand zal ik hopelijk veel geocaches vinden in Frankrijk, misschien zal ik zelfs een CITO event bijwonen.

Hoeveel geocaches heb jij gedaan afgelopen maand?