De 31 Days of Geocaching zijn voorbij, een maand lang heb ik elke dag minstens 1 geocache gevonden. Dit kan je zien in het filmpje hierboven. Af en toe was het best lastig, lees snel veder om te zien wat ik er van vond.

Totaal found: 37

Traditional Cache: 23

Multi-cache: 5

Unknown Cache: 9

Het begon allemaal rustig in Augustus. Ik was in Frankrijk, wel aan het studeren natuurlijk, maar veder alle tijd om te geocachen. Deze dagen gingen mij dus ook best gemakkelijk af. Camera elke dag mee om 1 secconde film te schieten voor mijn ’31 Days of Geocaching in 31 seconds’ filmpje en loggen maar. Geen did not find of last van muggles gehad. Het was een geocachers droom.

Helaas zijn we op ‘International Geocaching Day’ (17 augustus) terug naar Nederland gereden. Erg jammer dat we er geen geocache dag van konden maken. Wel onderweg nog een geocache gevonden natuurlijk. Maar ik vind dat deze dag meer had verdient.

Terug in Nederland moest ik nog harder studeren want mijn herexamens kwamen steeds dichterbij. Geocaching moest er telkens even tussen gepropt worden en er werden vaak snelle geocaches uitgekozen. Jammer, maar het kon niet anders. Ook vergat ik een aantal keer mijn camera, daarom moest ik noodgedwongen met de smartphone filmen.

Wel hebben we in Augustus de eerste nachtcache gedaan. Ik vond dit echt heel leuk en ik zal hierover nog een uitgebreid verslag schrijven. Het laat allemaal even op zich wachten omdat ik nog steeds aan het studeren ben. Gelukkig is aanstaande vrijdag het laatste examen en kan ik daarna weer meer tijd aan andere dingen besteden.

Ik vond het een bijzondere en leuke ervaring om 31 dagen lang elke dag een geocache te vinden. Ik zal het niet zo snel weer doen. Een van de redenen hiervan is omdat er niet veel geocaches meer zijn in het gebied waar ik woon. Een lange streak bijhouden word een stuk lastiger als je elke dag een behoorlijk eind moet reizen. Ook begint de universiteit bijna weer en daardoor is er ook weinig tijd om elke dag te geocachen.

Heb jij alle 31 souvenirs?