DFound Ite maand Mei is voorbij dus het is tijd om terug te kijken op de caches die ik gedaan heb afgelopen maand. Ik was verbaasd om te zien hoe veel caches ik heb gevonden afgelopen maand, ik had er eigenlijk veel minder verwacht.

Totaal found: 44

Traditional: 27

Multi: 4

Mystry:  11

Earth: 1

Letterbox Hydrid: 1

Heel de maand Mei was het eigenlijk niet echt mooi weer, het was koud en regende veel. Niet echt goed weer om te gaan geocachen. Toch heb ik redelijk veel geocaches gevonden, waarschijnlijk komt dit doordat ik deze maand premium member ben geworden. Hierdoor kwamen er weer veel geocaches beschikbaar, waaronder een aantal leuke mystery’s.

LetterboxOok heb ik deze maand mijn eerste Letterbox Hybrid cache gevonden. Eigenlijk was dit niet echt heel bijzonder. We moesten op zoek naar de sleutel met de coordinaten, die we gelukkig vonden vlak voordat we het wouden opgeven. En daarna konden we naar de letterbox zelf. Hierin zat alles wat normaal ook in een geocache zit plus stempels, hiermee kan je in je eigen verzamel boekje (als je er een hebt) stempelen.

Schelpen gevonden tijdens het doen van de Earth Cache Schelpen gevonden tijdens het doen van de Earth Cache

EarthcacheOok deed ik een Earth cache in Mei. Op deze locatie zou je als het goed is haaientanden kunnen vinden. Maar helaas vonden we deze niet. Wel hebben we de benodigde foto’s gemaakt en een wandeling over het strand. Ik wil nog een keer terug naar deze plek, en ik hoop dat ik dan meer geluk heb met het vinden van haaientanden.

In de maand Juni zal ik waarschijnlijk niet zo veel caches vinden. Ik heb deze maand examens dus ik moet veel studeren. Dit is jammer. Ik ga proberen om ter ontspanning in de avonden of misschien in het weekend toch nog geocaches te vinden.