Soms lees je wel eens van een bepaalde geocache die je echt gedaan moet hebben als geocacher. Een andere keer verteld iemand je over een geweldige geocache. Maar waarschijnlijk hebben we allemaal een lijstje met geocaches die je graag wilt doen maar waar je nog niet aan toe gekomen bent. Dit zijn de geocaches waarvan ik droom ze ooit te vinden.

Geocaching Headquarters (GCK25B) HQ
In Washington, United States
Deze geocache is denk ik de droom van elke geocacher, hij ligt in de headquarters van geocaching. Je moet een afspraak maken om deze cache te vinden, maar je krijgt wel een speciaal cache icoontje als je hem als found hebt gelogd.

Original Stash Tribute Plaque (GCGV0P)
In Oregon, United States
Dit is ook een bijzondere plek, dit is namelijk de plek waar geocaching is begonnen. Het is niet meer de originele listing, maar er is een herinneringsplaat neergelegd en dicht in de buurt ligt een echte geocache.

A Cool Cache (GC15RQB)
In Florida, United States
Dit is een enorme geocache voor de deur van een geocaching winkel: Space Coast Geocaching Store. Het lijk me ontzettend leuk om eens door een geocaching winkel rond te lopen i.p.v. op internet te bestellen. En ze hebben zo ontzettend veel. Op de link hieronder kan je een filmpje zien:

Dat waren wel genoeg geocaches in Amerika, de volgende zijn wat dichter bij huis.

van “Kluis tot Kookhuis” (GC2JV5X)
In Limburg, Netherlands
Deze geocahce ligt in een kluis in de bank, best bijzonder vind ik.

Geocache (GC40)
In Namur, Belgium
Coördinaat: N 50° 00.000 E 005° 00.000
Gelegd op: 07/07/2000
Meer hoef ik niet te zeggen toch?

First Dutch (GC1C6)
In Utrecht, Netherlands
Deze geocache moet je eigenlijk wel vinden als Nederlandse geocacher. De eerste geocache die in Nederland is gelegd is toch wel een beetje bijzonder, ook al kan deze natuurlijk niet tippen bij Original Stash Tribute Plaque in Amerika.

Handje Geocache

Handjes retourbox (GC3A7K6)
In Zuid-Holland, Netherlands
Dit is niet echt een speciale geocache, maar ik wil hem wel graag vinden. Het is een mistery cache waarvan je de coördinaten alleen kan vinden als je een handje (op bovenstaande foto) hebt gekregen of gevonden. Wij hebben een handje gevonden, dus ik wil de geocache ook graag loggen.

Waarschijnlijk zullen er in de loop van de jaren nog wel meer geocaches bij komen die ik graag wil doen, maar ik hoop er ook een paar af te kunnen strepen.

Van welke geocaches droom jij om ze ooit te vinden?