Killarney Lakes Series #2

Een leuk bijkomend voordeel van premium member zijn op geocaching.com  is dat je favorite points mag geven. Ik heb gelijk  favorite points gegeven aan geocaches die ik al gedaan had voordat ik premium member was. Ik heb geocaches uitgekozen die voor mij bijzonder waren, dit kan zijn in verstop methode, locatie of omdat ik er een goede herinnering aan heb. Dit zijn mijn eerste 5 favorite geocaches.

Mini-Multi Kuiperspoort (GC2ZYZK)

Zeeland, Netherlands

Mini-Multi Kuiperspoort

Dit is een kleine multi, die je door een mooi straatje stuurt. Dit straatje is verstopt in Middelburg, ik denk niet dat je hier op een normale city trip snel zou komen. Vanwege dat de cache geocachers op deze mooie plek brengt heeft hij een favorite point van mij gekregen.

Railway Station of Rovaniemi (GCJQ8Q)

Finland

Railway Station of Rovaniemi

Deze cache heeft van mij een favorite point gekregen omdat ik het een mooie locatie vond. Dit kwam waarschijnlijk ook omdat ik voor het eerst in Finland was. De sneeuw geeft het zoeken van de cache een extra moeilijkheid, die we in Nederland niet of in ieder geval niet zo extreem hebben. Daarom heeft deze cache een favorite point gekregen.

’t College (GC2K6X5)

Vlaams-Brabant, Belgium

Bij deze cache heb ik geen foto van de locatie, maar deze was ook niet echt bijzonder. Wel was deze cache verstopt op een erg mooie manier. Hij heeft ook al bijna 200 favorite points, dus ik ben niet de enigste die dit een goed verstopte en mooie cache vind.

Killarney Lakes Series #2 – Meeting Point (GC25WGF)

Munster, Ireland

Even loggen

De locatie van deze cache vond ik heel erg mooi. Dit is een loctie waar je zonder geocaching niet zo snel was gekomen. Eigenlijk waren alle locaties waar ik geweest ben in Ierland mooi, maar deze plek voelde anders omdat hier niet zo veel toeristen waren.Killarney Lakes Series #2

Le Tresor de SLAM03 (GC473A1)

Auvergne, France

Schatkist Geocache

Schatkist Geocache

Over deze cache heb ik eventjes geleden een heel artikel geschreven. Als je meer wilt weten kan je hier kijken.

Wat zijn jou favoriete geocaches?