favoriete geocaches EXIT

Heel lang geleden liet ik al eens 5 van mijn favoriete geocaches zien in dit artikel. Als premium member van geocaching.com heb je het leuke voordeel dat je geocaches mag noteren als je favoriet. Dit maakt het voor andere geocachers makkelijk om te zien welke geocaches erg leuk zijn om te vinden. Vandaag deel ik weer 5 van mijn favoriete geocaches in dit artikel.

Fort De Ruyter

Zeeland, Netherlands

favoriete geocaches Fort De Ruyter

Dit was mijn allereerste nachtcache en meteen een favoriete geocache! Ik vond het erg leuk om in het donker naar de reflecterende tags te zoeken. Ook moesten we bij deze cache in oude bunkers uit de oorlog op zoek naar tags. Het was een lange avond maar ook een spannend avontuur.

Magna Platea Bruocsellae (Fr-Nl-En)

Brussels, Belgium

favoriete geocaches Magna Plătĕa Bruocsellae (Fr-Nl-En)

Deze cache ligt denk ik op een van de drukste plaatsen van België, maar ook op een hele mooie plaats. Midden in Brussel zou je verwachten dat een geocache snel verdwijnt, maar deze geocache heeft een codeslot waardoor niet iedereen er zomaar bij kan.

EXIT

Zeeland, Netherlands

favoriete geocaches EXIT

De geocache exit is een favoriete geocache van mij om twee redenen. Ten eerste was het een leuke locatie, want normaal zou ik niet zomaar in dit tunneltje met water komen. Ten tweede was het een mooie geocache behuizing. Hoe de behuizing eruit zag laat ik hier niet zien, het is veel leuker voor jullie om dit zelf te ontdekken.

Boswandeling 9

Vlaams-Brabant, Belgium

favoriete geocaches Boswandeling 9

Deze cache is onderdeel van een wandeling met negen geocaches. Nummer 9 was mijn favoriete geocache van dit rondje. Het was een erg leuk ontworpen vogelhuisje dat op een speciale manier open ging. Ook de locatie was erg mooi.

Acrofobie of Aquafobie

Zeeland, Netherlands

favoriete geocaches Acrofobie of Aquafobie

Deze locatie was echt supermooi en bijzonder. De geocache lag namelijk bovenin een watertoren waar we dit prachtige uitzicht hadden. De weg naar beneden was wel een beetje eng, omdat de trap uit open ijzer bestond en ik een beetje last heb van hoogte vrees. Gelukkig is alles goed gekomen.

Wat zijn jou favoriete geocaches?