Twee weken geleden was het Brugse Beer 6 Geocaching MEGA Event, ik ging hier samen met mijn vriend heen en maakte een filmpje van de dag. In dit artikel deel ik een kort verslag van Brugse Beer 6 en kun je het filmpje bekijken!

Vanuit Leuven pakte we de trein naar Brugge te gaan, dus we stonden al vroeg op. In Brugge was het nog een stukje wandelen van het station naar de Vives campus, waar Brugse Beer 6 plaatsvond. Er waren veel leuke labcaches en ook de puzzel caches Belgium High Quality TB’s waren erg leuk en uitdagende. We brachten een bezoekje aan de verschillende geocaching winkels ik deed mee aan de petling werp wedstrijd. Rond half 2 besloten we om de wherigo lab cache te gaan doen en vertrokken naar het centrum van Brugge. Dit was een erg leuke cache en Brugge is heel erg mooi. We sloten de dag af met een frietje op het markt plein van Brugge. Het was een erg leuke dag, waarop ik 8 geocaches als find heb kunnen loggen plus 7 lab caches. Hieronder vind je mijn film verslag van Brugse Beer 6, ik hoop dat jullie het leuk vinden!