Lonely Planet staat bekent door de reisgidsen die wereld wijd gebruikt worden, maar iedereen die wel eens op reis gaat heeft wel verhalen over wat er allemaal mis ging. Deze verhalen kom je niet tegen in de standard reis gids, daarom heeft Tony Wheeler de verhalen van verschillende Lonely Planet auteurs gebundeld. De meeste verhalen die in het boek Lonely Planet Pakt uit staan hoop ik nooit mee te maken. Het is een boek vol blunders en tegenslagen op tal van verschillende vakantie bestemmingen.

Lonely Planet Pakt Uit 3

Een tijdje geleden schreef ik al eens over het boek Backpacken met Lonely Planet, wat ik een erg leuk boek vond om te lezen. Lonely Planet Pakt Uit is alweer een leuke verhalen bundel met waargebeurde verhalen. De auteurs van de verschillende Lonely Planet reisgidsen hebben deze ramp verhalen mee gemaakt. Bij elk verhaal staat een korte achtergrond van de schrijver, en hierna volgt het echte verhaal.

Lonely Planet Pakt Uit 2

Dit boek is ideaal om te lezen wanneer je even kort wil ontspannen, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. De verhalen zijn kort en je kunt gemakkelijk stoppen met lezen na elk verhaal. Maar let wel op, het kan lastig zijn om te stoppen met lezen omdat alle verhalen gewoon zo leuk zijn. Ik zag op internet dat er ook een vervolg op dit boek is, namelijk Lonely Planet Pakt Weer Uit. Ook dat boek lijkt me erg leuk om te lezen, want ik heb nog lang geen genoeg van dit soort reis verhalen.

Het boek Lonely Planet Pakt Uit is te koop op bol.com voor €7,99.