Ik ben een groot fan van herbruikbare waterflessen en de Aladdin Aveo waterfles is mijn favoriet. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat wij 3 van deze flessen in huis hebben. Ze zijn handig onderweg, in de trein, op school of werk en ik neem hem zelfs mee op vakantie.

Aladdin Aveo Waterfles 3

De Aladdin Aveo waterflessen zijn verkrijgbaar in 0,35 liter en 0,6 liter, op de foto’s zie je de 0,6 liter variant. Ik vind dit zelf een ideale maat, omdat je hem zo niet heel de tijd hoeft bij te vullen. Ook is voldoende water drinken erg belangrijk, ik zorg er altijd voor dat ik overdag zeker één fles leeg drink.

Aladdin Aveo Waterfles 4

Aladdin Aveo Waterfles 5

Op de foto’s kun je het al zien, de Aladdin Aveo waterfles is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Als je de bovenste helft van de dop er af draait heb je een drinktuitje en wanneer je de onderste helft er ook af draait kun je hem gemakkelijk schoon maken. De grote opening vind ik een voordeel, zo kun je gewoon aan de binnenkant met de afwasborstel. Ook zit er een koordje aan de fles. Dit koordje past net niet rond mijn pols, maar je kunt de fles er wel aan vasthouden of hiermee aan je tas bevestigen.

Aladdin Aveo Waterfles 1

Zoals je kunt lezen vind ik de Aladdin Aveo waterfles erg fijn. Ze zijn te koop op bol.com voor €14,99.

Gebruik jij een herbruikbare water fles?